Wava

Wava har sitt ursprung från Slaviska namn.

Wava betyder:
Stranger. Pet name formed from Varvara; the Ryska form of Barbara.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Slaviska

Mer om Wava:
Wikipedia, Wava i Google.
Wava kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Wava blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Wava och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Slaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Wava klicka här.

Hitta namn som slutar på Wava

Namn slutar med ava va a

Namntestet

Hej, Wava! Hur är det?
Wava ska vi leka?
Wava kom hit!
Men Wava sluta dumma dig!
Maten är klar Wava!
Stäng av TV:n Wava!
Vad har du för telefonnummer Wava?
Vad jobbar du med Wava?
Älskar du mig Wava?


På engelska

Hallo, Wava! How are you?
Wava do you want to play?
Stop making a fool of yourself Wava!
Food is ready Wava!
Wava come here!
Whats you´re phonenumber Wava?
What do you work with Wava?
Do you love me Wava?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Slaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn