Ladislas

Ladislas har sitt ursprung från Slaviska namn.

Ladislas betyder:
Good ruler.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Slaviska

Mer om Ladislas:
Wikipedia, Ladislas i Google.
Ladislas kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ladislas blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ladislas och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Slaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ladislas klicka här.

Hitta namn som slutar på Ladislas

Namn slutar med adislas dislas islas slas las as s

Namntestet

Hej, Ladislas! Hur är det?
Ladislas ska vi leka?
Ladislas kom hit!
Men Ladislas sluta dumma dig!
Maten är klar Ladislas!
Stäng av TV:n Ladislas!
Vad har du för telefonnummer Ladislas?
Vad jobbar du med Ladislas?
Älskar du mig Ladislas?


På engelska

Hallo, Ladislas! How are you?
Ladislas do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ladislas!
Food is ready Ladislas!
Ladislas come here!
Whats you´re phonenumber Ladislas?
What do you work with Ladislas?
Do you love me Ladislas?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Slaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn