Paloma

Paloma har sitt ursprung från Spanska namn.

Paloma betyder:
Dove.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Spanska

Mer om Paloma:
Wikipedia, Paloma i Google.
Paloma kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Paloma blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Paloma och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Spanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Paloma klicka här.

Hitta namn som slutar på Paloma

Namn slutar med aloma loma oma ma a

Namntestet

Hej, Paloma! Hur är det?
Paloma ska vi leka?
Paloma kom hit!
Men Paloma sluta dumma dig!
Maten är klar Paloma!
Stäng av TV:n Paloma!
Vad har du för telefonnummer Paloma?
Vad jobbar du med Paloma?
Älskar du mig Paloma?


På engelska

Hallo, Paloma! How are you?
Paloma do you want to play?
Stop making a fool of yourself Paloma!
Food is ready Paloma!
Paloma come here!
Whats you´re phonenumber Paloma?
What do you work with Paloma?
Do you love me Paloma?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Spanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn