Zanetta

Zanetta har sitt ursprung från Spanska namn.

Zanetta betyder:
God's gift. A saint's name.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Spanska

Mer om Zanetta:
Wikipedia, Zanetta i Google.
Zanetta kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Zanetta blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Zanetta och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Spanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Zanetta klicka här.

Hitta namn som slutar på Zanetta

Namn slutar med anetta netta etta tta ta a

Namntestet

Hej, Zanetta! Hur är det?
Zanetta ska vi leka?
Zanetta kom hit!
Men Zanetta sluta dumma dig!
Maten är klar Zanetta!
Stäng av TV:n Zanetta!
Vad har du för telefonnummer Zanetta?
Vad jobbar du med Zanetta?
Älskar du mig Zanetta?


På engelska

Hallo, Zanetta! How are you?
Zanetta do you want to play?
Stop making a fool of yourself Zanetta!
Food is ready Zanetta!
Zanetta come here!
Whats you´re phonenumber Zanetta?
What do you work with Zanetta?
Do you love me Zanetta?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Spanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn