Deniz

Deniz har sitt ursprung från Turkiska namn.

Deniz betyder:
Flowing ocean.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Turkiska

Mer om Deniz:
Wikipedia, Deniz i Google.
Deniz kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Deniz blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Deniz och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Turkiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Deniz klicka här.

Hitta namn som slutar på Deniz

Namn slutar med eniz niz iz z

Namntestet

Hej, Deniz! Hur är det?
Deniz ska vi leka?
Deniz kom hit!
Men Deniz sluta dumma dig!
Maten är klar Deniz!
Stäng av TV:n Deniz!
Vad har du för telefonnummer Deniz?
Vad jobbar du med Deniz?
Älskar du mig Deniz?


På engelska

Hallo, Deniz! How are you?
Deniz do you want to play?
Stop making a fool of yourself Deniz!
Food is ready Deniz!
Deniz come here!
Whats you´re phonenumber Deniz?
What do you work with Deniz?
Do you love me Deniz?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Turkiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn