Adelheid

Adelheid har sitt ursprung från Tyska namn.

Adelheid betyder:
Sweet or noble.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Tyska

Mer om Adelheid:
Wikipedia, Adelheid i Google.
Adelheid kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Adelheid blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Adelheid och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Tyska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Adelheid klicka här.

Hitta namn som slutar på Adelheid

Namn slutar med delheid elheid lheid heid eid id d

Namntestet

Hej, Adelheid! Hur är det?
Adelheid ska vi leka?
Adelheid kom hit!
Men Adelheid sluta dumma dig!
Maten är klar Adelheid!
Stäng av TV:n Adelheid!
Vad har du för telefonnummer Adelheid?
Vad jobbar du med Adelheid?
Älskar du mig Adelheid?


På engelska

Hallo, Adelheid! How are you?
Adelheid do you want to play?
Stop making a fool of yourself Adelheid!
Food is ready Adelheid!
Adelheid come here!
Whats you´re phonenumber Adelheid?
What do you work with Adelheid?
Do you love me Adelheid?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Tyska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn