Amalda

Amalda har sitt ursprung från Tyska namn.

Amalda betyder:
Eagle or strong.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Tyska

Mer om Amalda:
Wikipedia, Amalda i Google.
Amalda kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Amalda blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Amalda och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Tyska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Amalda klicka här.

Hitta namn som slutar på Amalda

Namn slutar med malda alda lda da a

Namntestet

Hej, Amalda! Hur är det?
Amalda ska vi leka?
Amalda kom hit!
Men Amalda sluta dumma dig!
Maten är klar Amalda!
Stäng av TV:n Amalda!
Vad har du för telefonnummer Amalda?
Vad jobbar du med Amalda?
Älskar du mig Amalda?


På engelska

Hallo, Amalda! How are you?
Amalda do you want to play?
Stop making a fool of yourself Amalda!
Food is ready Amalda!
Amalda come here!
Whats you´re phonenumber Amalda?
What do you work with Amalda?
Do you love me Amalda?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Tyska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn