Kaiser

Kaiser har sitt ursprung från Tyska namn.

Kaiser betyder:
emperor; variant of Caesar.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Tyska

Mer om Kaiser:
Wikipedia, Kaiser i Google.
Kaiser kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kaiser blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kaiser och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Tyska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kaiser klicka här.

Hitta namn som slutar på Kaiser

Namn slutar med aiser iser ser er r

Namntestet

Hej, Kaiser! Hur är det?
Kaiser ska vi leka?
Kaiser kom hit!
Men Kaiser sluta dumma dig!
Maten är klar Kaiser!
Stäng av TV:n Kaiser!
Vad har du för telefonnummer Kaiser?
Vad jobbar du med Kaiser?
Älskar du mig Kaiser?


På engelska

Hallo, Kaiser! How are you?
Kaiser do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kaiser!
Food is ready Kaiser!
Kaiser come here!
Whats you´re phonenumber Kaiser?
What do you work with Kaiser?
Do you love me Kaiser?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Tyska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn