Chan

Chan har sitt ursprung från Sanskrit namn.

Chan betyder:
Shining.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Sanskrit

Mer om Chan:
Wikipedia, Chan i Google.
Chan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Chan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Chan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Sanskrit namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Chan klicka här.

Hitta namn som slutar på Chan

Namn slutar med han an n

Namntestet

Hej, Chan! Hur är det?
Chan ska vi leka?
Chan kom hit!
Men Chan sluta dumma dig!
Maten är klar Chan!
Stäng av TV:n Chan!
Vad har du för telefonnummer Chan?
Vad jobbar du med Chan?
Älskar du mig Chan?


På engelska

Hallo, Chan! How are you?
Chan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Chan!
Food is ready Chan!
Chan come here!
Whats you´re phonenumber Chan?
What do you work with Chan?
Do you love me Chan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Sanskrit namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn