Mabli

Mabli har sitt ursprung från Walesiska namn.

Mabli betyder:
Walesiska form of Mabel, meaning lovable.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Walesiska

Mer om Mabli:
Wikipedia, Mabli i Google.
Mabli kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Mabli blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Mabli och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Walesiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Mabli klicka här.

Hitta namn som slutar på Mabli

Namn slutar med abli bli li i

Namntestet

Hej, Mabli! Hur är det?
Mabli ska vi leka?
Mabli kom hit!
Men Mabli sluta dumma dig!
Maten är klar Mabli!
Stäng av TV:n Mabli!
Vad har du för telefonnummer Mabli?
Vad jobbar du med Mabli?
Älskar du mig Mabli?


På engelska

Hallo, Mabli! How are you?
Mabli do you want to play?
Stop making a fool of yourself Mabli!
Food is ready Mabli!
Mabli come here!
Whats you´re phonenumber Mabli?
What do you work with Mabli?
Do you love me Mabli?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Walesiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn