Anwar

Anwar har sitt ursprung från Arabiska namn.

Anwar betyder:
Beams of light; shafts of light.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arabiska

Mer om Anwar:
Wikipedia, Anwar i Google.
Anwar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anwar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anwar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arabiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anwar klicka här.

Hitta namn som slutar på Anwar

Namn slutar med nwar war ar r

Namntestet

Hej, Anwar! Hur är det?
Anwar ska vi leka?
Anwar kom hit!
Men Anwar sluta dumma dig!
Maten är klar Anwar!
Stäng av TV:n Anwar!
Vad har du för telefonnummer Anwar?
Vad jobbar du med Anwar?
Älskar du mig Anwar?


På engelska

Hallo, Anwar! How are you?
Anwar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anwar!
Food is ready Anwar!
Anwar come here!
Whats you´re phonenumber Anwar?
What do you work with Anwar?
Do you love me Anwar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arabiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn