Caddoc

Caddoc har sitt ursprung från Walesiska namn.

Caddoc betyder:
Battle sharp.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Walesiska

Mer om Caddoc:
Wikipedia, Caddoc i Google.
Caddoc kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Caddoc blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Caddoc och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Walesiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Caddoc klicka här.

Hitta namn som slutar på Caddoc

Namn slutar med addoc ddoc doc oc c

Namntestet

Hej, Caddoc! Hur är det?
Caddoc ska vi leka?
Caddoc kom hit!
Men Caddoc sluta dumma dig!
Maten är klar Caddoc!
Stäng av TV:n Caddoc!
Vad har du för telefonnummer Caddoc?
Vad jobbar du med Caddoc?
Älskar du mig Caddoc?


På engelska

Hallo, Caddoc! How are you?
Caddoc do you want to play?
Stop making a fool of yourself Caddoc!
Food is ready Caddoc!
Caddoc come here!
Whats you´re phonenumber Caddoc?
What do you work with Caddoc?
Do you love me Caddoc?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Walesiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn