Adah

Adah har sitt ursprung från Afrikanska namn.

Adah betyder:
First daughter. (Nigerian).
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Afrikanska

Mer om Adah:
Wikipedia, Adah i Google.
Adah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Adah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Adah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Afrikanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Adah klicka här.

Hitta namn som slutar på Adah

Namn slutar med dah ah h

Namntestet

Hej, Adah! Hur är det?
Adah ska vi leka?
Adah kom hit!
Men Adah sluta dumma dig!
Maten är klar Adah!
Stäng av TV:n Adah!
Vad har du för telefonnummer Adah?
Vad jobbar du med Adah?
Älskar du mig Adah?


På engelska

Hallo, Adah! How are you?
Adah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Adah!
Food is ready Adah!
Adah come here!
Whats you´re phonenumber Adah?
What do you work with Adah?
Do you love me Adah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Afrikanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn