Alika

Alika har sitt ursprung från Afrikanska namn.

Alika betyder:
Most beautiful. (Nigerian).
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Afrikanska

Mer om Alika:
Wikipedia, Alika i Google.
Alika kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Alika blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Alika och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Afrikanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Alika klicka här.

Hitta namn som slutar på Alika

Namn slutar med lika ika ka a

Namntestet

Hej, Alika! Hur är det?
Alika ska vi leka?
Alika kom hit!
Men Alika sluta dumma dig!
Maten är klar Alika!
Stäng av TV:n Alika!
Vad har du för telefonnummer Alika?
Vad jobbar du med Alika?
Älskar du mig Alika?


På engelska

Hallo, Alika! How are you?
Alika do you want to play?
Stop making a fool of yourself Alika!
Food is ready Alika!
Alika come here!
Whats you´re phonenumber Alika?
What do you work with Alika?
Do you love me Alika?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Afrikanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn