Jabneel

Jabneel har sitt ursprung från Bibliska namn.

Jabneel betyder:
Building of God.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Jabneel:
Wikipedia, Jabneel i Google.
Jabneel kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jabneel blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jabneel och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jabneel klicka här.

Hitta namn som slutar på Jabneel

Namn slutar med abneel bneel neel eel el l

Namntestet

Hej, Jabneel! Hur är det?
Jabneel ska vi leka?
Jabneel kom hit!
Men Jabneel sluta dumma dig!
Maten är klar Jabneel!
Stäng av TV:n Jabneel!
Vad har du för telefonnummer Jabneel?
Vad jobbar du med Jabneel?
Älskar du mig Jabneel?


På engelska

Hallo, Jabneel! How are you?
Jabneel do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jabneel!
Food is ready Jabneel!
Jabneel come here!
Whats you´re phonenumber Jabneel?
What do you work with Jabneel?
Do you love me Jabneel?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn