Abidah

Abidah har sitt ursprung från Bibliska namn.

Abidah betyder:
Father of knowledge
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Abidah:
Wikipedia, Abidah i Google.
Abidah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abidah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abidah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abidah klicka här.

Hitta namn som slutar på Abidah

Namn slutar med bidah idah dah ah h

Namntestet

Hej, Abidah! Hur är det?
Abidah ska vi leka?
Abidah kom hit!
Men Abidah sluta dumma dig!
Maten är klar Abidah!
Stäng av TV:n Abidah!
Vad har du för telefonnummer Abidah?
Vad jobbar du med Abidah?
Älskar du mig Abidah?


På engelska

Hallo, Abidah! How are you?
Abidah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abidah!
Food is ready Abidah!
Abidah come here!
Whats you´re phonenumber Abidah?
What do you work with Abidah?
Do you love me Abidah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn