Abidan

Abidan har sitt ursprung från Bibliska namn.

Abidan betyder:
Father of judgment
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Abidan:
Wikipedia, Abidan i Google.
Abidan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abidan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abidan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abidan klicka här.

Hitta namn som slutar på Abidan

Namn slutar med bidan idan dan an n

Namntestet

Hej, Abidan! Hur är det?
Abidan ska vi leka?
Abidan kom hit!
Men Abidan sluta dumma dig!
Maten är klar Abidan!
Stäng av TV:n Abidan!
Vad har du för telefonnummer Abidan?
Vad jobbar du med Abidan?
Älskar du mig Abidan?


På engelska

Hallo, Abidan! How are you?
Abidan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abidan!
Food is ready Abidan!
Abidan come here!
Whats you´re phonenumber Abidan?
What do you work with Abidan?
Do you love me Abidan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn