Anpu

Anpu har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Anpu betyder:
God of the dead.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Anpu:
Wikipedia, Anpu i Google.
Anpu kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anpu blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anpu och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anpu klicka här.

Hitta namn som slutar på Anpu

Namn slutar med npu pu u

Namntestet

Hej, Anpu! Hur är det?
Anpu ska vi leka?
Anpu kom hit!
Men Anpu sluta dumma dig!
Maten är klar Anpu!
Stäng av TV:n Anpu!
Vad har du för telefonnummer Anpu?
Vad jobbar du med Anpu?
Älskar du mig Anpu?


På engelska

Hallo, Anpu! How are you?
Anpu do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anpu!
Food is ready Anpu!
Anpu come here!
Whats you´re phonenumber Anpu?
What do you work with Anpu?
Do you love me Anpu?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn