Adelia

Adelia har sitt ursprung från Franska namn.

Adelia betyder:
Of the nobility. Noble.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Adelia:
Wikipedia, Adelia i Google.
Adelia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Adelia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Adelia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Adelia klicka här.

Hitta namn som slutar på Adelia

Namn slutar med delia elia lia ia a

Namntestet

Hej, Adelia! Hur är det?
Adelia ska vi leka?
Adelia kom hit!
Men Adelia sluta dumma dig!
Maten är klar Adelia!
Stäng av TV:n Adelia!
Vad har du för telefonnummer Adelia?
Vad jobbar du med Adelia?
Älskar du mig Adelia?


På engelska

Hallo, Adelia! How are you?
Adelia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Adelia!
Food is ready Adelia!
Adelia come here!
Whats you´re phonenumber Adelia?
What do you work with Adelia?
Do you love me Adelia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn