Adonis

Adonis har sitt ursprung från Grekiska namn.

Adonis betyder:
Handsome; a lord. Grekiska mythology; a youth beloved of Aphrodite.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Grekiska

Mer om Adonis:
Wikipedia, Adonis i Google.
Adonis kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Adonis blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Adonis och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Grekiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Adonis klicka här.

Hitta namn som slutar på Adonis

Namn slutar med donis onis nis is s

Namntestet

Hej, Adonis! Hur är det?
Adonis ska vi leka?
Adonis kom hit!
Men Adonis sluta dumma dig!
Maten är klar Adonis!
Stäng av TV:n Adonis!
Vad har du för telefonnummer Adonis?
Vad jobbar du med Adonis?
Älskar du mig Adonis?


På engelska

Hallo, Adonis! How are you?
Adonis do you want to play?
Stop making a fool of yourself Adonis!
Food is ready Adonis!
Adonis come here!
Whats you´re phonenumber Adonis?
What do you work with Adonis?
Do you love me Adonis?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Grekiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn