Ailesh

Ailesh har sitt ursprung från Hindi namn.

Ailesh betyder:
King of all.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Ailesh:
Wikipedia, Ailesh i Google.
Ailesh kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ailesh blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ailesh och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ailesh klicka här.

Hitta namn som slutar på Ailesh

Namn slutar med ilesh lesh esh sh h

Namntestet

Hej, Ailesh! Hur är det?
Ailesh ska vi leka?
Ailesh kom hit!
Men Ailesh sluta dumma dig!
Maten är klar Ailesh!
Stäng av TV:n Ailesh!
Vad har du för telefonnummer Ailesh?
Vad jobbar du med Ailesh?
Älskar du mig Ailesh?


På engelska

Hallo, Ailesh! How are you?
Ailesh do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ailesh!
Food is ready Ailesh!
Ailesh come here!
Whats you´re phonenumber Ailesh?
What do you work with Ailesh?
Do you love me Ailesh?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn