Anahita

Anahita har sitt ursprung från Indiska namn.

Anahita betyder:
Goddess of the waters.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Anahita:
Wikipedia, Anahita i Google.
Anahita kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anahita blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anahita och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anahita klicka här.

Hitta namn som slutar på Anahita

Namn slutar med nahita ahita hita ita ta a

Namntestet

Hej, Anahita! Hur är det?
Anahita ska vi leka?
Anahita kom hit!
Men Anahita sluta dumma dig!
Maten är klar Anahita!
Stäng av TV:n Anahita!
Vad har du för telefonnummer Anahita?
Vad jobbar du med Anahita?
Älskar du mig Anahita?


På engelska

Hallo, Anahita! How are you?
Anahita do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anahita!
Food is ready Anahita!
Anahita come here!
Whats you´re phonenumber Anahita?
What do you work with Anahita?
Do you love me Anahita?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn