Anasuya

Anasuya har sitt ursprung från Indiska namn.

Anasuya betyder:
Charitable.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Anasuya:
Wikipedia, Anasuya i Google.
Anasuya kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anasuya blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anasuya och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anasuya klicka här.

Hitta namn som slutar på Anasuya

Namn slutar med nasuya asuya suya uya ya a

Namntestet

Hej, Anasuya! Hur är det?
Anasuya ska vi leka?
Anasuya kom hit!
Men Anasuya sluta dumma dig!
Maten är klar Anasuya!
Stäng av TV:n Anasuya!
Vad har du för telefonnummer Anasuya?
Vad jobbar du med Anasuya?
Älskar du mig Anasuya?


På engelska

Hallo, Anasuya! How are you?
Anasuya do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anasuya!
Food is ready Anasuya!
Anasuya come here!
Whats you´re phonenumber Anasuya?
What do you work with Anasuya?
Do you love me Anasuya?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn