Apala

Apala har sitt ursprung från Indiska namn.

Apala betyder:
Woman cursed with a skin disorder.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Indiska

Mer om Apala:
Wikipedia, Apala i Google.
Apala kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Apala blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Apala och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Indiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Apala klicka här.

Hitta namn som slutar på Apala

Namn slutar med pala ala la a

Namntestet

Hej, Apala! Hur är det?
Apala ska vi leka?
Apala kom hit!
Men Apala sluta dumma dig!
Maten är klar Apala!
Stäng av TV:n Apala!
Vad har du för telefonnummer Apala?
Vad jobbar du med Apala?
Älskar du mig Apala?


På engelska

Hallo, Apala! How are you?
Apala do you want to play?
Stop making a fool of yourself Apala!
Food is ready Apala!
Apala come here!
Whats you´re phonenumber Apala?
What do you work with Apala?
Do you love me Apala?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Indiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn