Aruna

Aruna har sitt ursprung från Hindi namn.

Aruna betyder:
Radiant.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Hindi

Mer om Aruna:
Wikipedia, Aruna i Google.
Aruna kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aruna blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aruna och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Hindi namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aruna klicka här.

Hitta namn som slutar på Aruna

Namn slutar med runa una na a

Namntestet

Hej, Aruna! Hur är det?
Aruna ska vi leka?
Aruna kom hit!
Men Aruna sluta dumma dig!
Maten är klar Aruna!
Stäng av TV:n Aruna!
Vad har du för telefonnummer Aruna?
Vad jobbar du med Aruna?
Älskar du mig Aruna?


På engelska

Hallo, Aruna! How are you?
Aruna do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aruna!
Food is ready Aruna!
Aruna come here!
Whats you´re phonenumber Aruna?
What do you work with Aruna?
Do you love me Aruna?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Hindi namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn