Aidan

Aidan har sitt ursprung från Anglo-Saxon namn.

Aidan betyder:
Name of a saint.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Anglo-Saxon

Mer om Aidan:
Wikipedia, Aidan i Google.
Aidan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aidan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aidan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Anglo-Saxon namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aidan klicka här.

Hitta namn som slutar på Aidan

Namn slutar med idan dan an n

Namntestet

Hej, Aidan! Hur är det?
Aidan ska vi leka?
Aidan kom hit!
Men Aidan sluta dumma dig!
Maten är klar Aidan!
Stäng av TV:n Aidan!
Vad har du för telefonnummer Aidan?
Vad jobbar du med Aidan?
Älskar du mig Aidan?


På engelska

Hallo, Aidan! How are you?
Aidan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aidan!
Food is ready Aidan!
Aidan come here!
Whats you´re phonenumber Aidan?
What do you work with Aidan?
Do you love me Aidan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Anglo-Saxon namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn