Abri

Abri har sitt ursprung från Italienska namn.

Abri betyder:
Feminine of Abraham.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Abri:
Wikipedia, Abri i Google.
Abri kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Abri blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Abri och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Abri klicka här.

Hitta namn som slutar på Abri

Namn slutar med bri ri i

Namntestet

Hej, Abri! Hur är det?
Abri ska vi leka?
Abri kom hit!
Men Abri sluta dumma dig!
Maten är klar Abri!
Stäng av TV:n Abri!
Vad har du för telefonnummer Abri?
Vad jobbar du med Abri?
Älskar du mig Abri?


På engelska

Hallo, Abri! How are you?
Abri do you want to play?
Stop making a fool of yourself Abri!
Food is ready Abri!
Abri come here!
Whats you´re phonenumber Abri?
What do you work with Abri?
Do you love me Abri?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn