Eriko

Eriko har sitt ursprung från Japanska namn.

Eriko betyder:
Child with a collar. The suffix -ko means child.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Japanska

Mer om Eriko:
Wikipedia, Eriko i Google.
Eriko kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Eriko blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Eriko och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Japanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Eriko klicka här.

Hitta namn som slutar på Eriko

Namn slutar med riko iko ko o

Namntestet

Hej, Eriko! Hur är det?
Eriko ska vi leka?
Eriko kom hit!
Men Eriko sluta dumma dig!
Maten är klar Eriko!
Stäng av TV:n Eriko!
Vad har du för telefonnummer Eriko?
Vad jobbar du med Eriko?
Älskar du mig Eriko?


På engelska

Hallo, Eriko! How are you?
Eriko do you want to play?
Stop making a fool of yourself Eriko!
Food is ready Eriko!
Eriko come here!
Whats you´re phonenumber Eriko?
What do you work with Eriko?
Do you love me Eriko?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Japanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn