Hana

Hana har sitt ursprung från Japanska namn.

Hana betyder:
Flower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Japanska

Mer om Hana:
Wikipedia, Hana i Google.
Hana kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Hana blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Hana och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Japanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Hana klicka här.

Hitta namn som slutar på Hana

Namn slutar med ana na a

Namntestet

Hej, Hana! Hur är det?
Hana ska vi leka?
Hana kom hit!
Men Hana sluta dumma dig!
Maten är klar Hana!
Stäng av TV:n Hana!
Vad har du för telefonnummer Hana?
Vad jobbar du med Hana?
Älskar du mig Hana?


På engelska

Hallo, Hana! How are you?
Hana do you want to play?
Stop making a fool of yourself Hana!
Food is ready Hana!
Hana come here!
Whats you´re phonenumber Hana?
What do you work with Hana?
Do you love me Hana?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Japanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn