Saadiqa

Saadiqa har sitt ursprung från Muslimska namn.

Saadiqa betyder:
Variant of Sadiqa: Truthful. Sincere..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Saadiqa:
Wikipedia, Saadiqa i Google.
Saadiqa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Saadiqa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Saadiqa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Saadiqa klicka här.

Hitta namn som slutar på Saadiqa

Namn slutar med aadiqa adiqa diqa iqa qa a

Namntestet

Hej, Saadiqa! Hur är det?
Saadiqa ska vi leka?
Saadiqa kom hit!
Men Saadiqa sluta dumma dig!
Maten är klar Saadiqa!
Stäng av TV:n Saadiqa!
Vad har du för telefonnummer Saadiqa?
Vad jobbar du med Saadiqa?
Älskar du mig Saadiqa?


På engelska

Hallo, Saadiqa! How are you?
Saadiqa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Saadiqa!
Food is ready Saadiqa!
Saadiqa come here!
Whats you´re phonenumber Saadiqa?
What do you work with Saadiqa?
Do you love me Saadiqa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn