Faakhir

Faakhir har sitt ursprung från Muslimska namn.

Faakhir betyder:
Variant of Fakhir: Excellent. Proud..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Faakhir:
Wikipedia, Faakhir i Google.
Faakhir kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Faakhir blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Faakhir och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Faakhir klicka här.

Hitta namn som slutar på Faakhir

Namn slutar med aakhir akhir khir hir ir r

Namntestet

Hej, Faakhir! Hur är det?
Faakhir ska vi leka?
Faakhir kom hit!
Men Faakhir sluta dumma dig!
Maten är klar Faakhir!
Stäng av TV:n Faakhir!
Vad har du för telefonnummer Faakhir?
Vad jobbar du med Faakhir?
Älskar du mig Faakhir?


På engelska

Hallo, Faakhir! How are you?
Faakhir do you want to play?
Stop making a fool of yourself Faakhir!
Food is ready Faakhir!
Faakhir come here!
Whats you´re phonenumber Faakhir?
What do you work with Faakhir?
Do you love me Faakhir?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn