Habil

Habil har sitt ursprung från Muslimska namn.

Habil betyder:
The Bibliska Abel is the Engelska language equivalent..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Habil:
Wikipedia, Habil i Google.
Habil kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Habil blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Habil och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Habil klicka här.

Hitta namn som slutar på Habil

Namn slutar med abil bil il l

Namntestet

Hej, Habil! Hur är det?
Habil ska vi leka?
Habil kom hit!
Men Habil sluta dumma dig!
Maten är klar Habil!
Stäng av TV:n Habil!
Vad har du för telefonnummer Habil?
Vad jobbar du med Habil?
Älskar du mig Habil?


På engelska

Hallo, Habil! How are you?
Habil do you want to play?
Stop making a fool of yourself Habil!
Food is ready Habil!
Habil come here!
Whats you´re phonenumber Habil?
What do you work with Habil?
Do you love me Habil?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn