Qari

Qari har sitt ursprung från Muslimska namn.

Qari betyder:
Reader. Reciter..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Qari:
Wikipedia, Qari i Google.
Qari kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Qari blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Qari och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Qari klicka här.

Hitta namn som slutar på Qari

Namn slutar med ari ri i

Namntestet

Hej, Qari! Hur är det?
Qari ska vi leka?
Qari kom hit!
Men Qari sluta dumma dig!
Maten är klar Qari!
Stäng av TV:n Qari!
Vad har du för telefonnummer Qari?
Vad jobbar du med Qari?
Älskar du mig Qari?


På engelska

Hallo, Qari! How are you?
Qari do you want to play?
Stop making a fool of yourself Qari!
Food is ready Qari!
Qari come here!
Whats you´re phonenumber Qari?
What do you work with Qari?
Do you love me Qari?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn