Golnar

Golnar har sitt ursprung från Persiska namn.

Golnar betyder:
Fire.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Persiska

Mer om Golnar:
Wikipedia, Golnar i Google.
Golnar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Golnar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Golnar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Persiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Golnar klicka här.

Hitta namn som slutar på Golnar

Namn slutar med olnar lnar nar ar r

Namntestet

Hej, Golnar! Hur är det?
Golnar ska vi leka?
Golnar kom hit!
Men Golnar sluta dumma dig!
Maten är klar Golnar!
Stäng av TV:n Golnar!
Vad har du för telefonnummer Golnar?
Vad jobbar du med Golnar?
Älskar du mig Golnar?


På engelska

Hallo, Golnar! How are you?
Golnar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Golnar!
Food is ready Golnar!
Golnar come here!
Whats you´re phonenumber Golnar?
What do you work with Golnar?
Do you love me Golnar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Persiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn