Hetty

Hetty har sitt ursprung från Persiska namn.

Hetty betyder:
Diminutive of Hester: Star. Myrtle leaf.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Persiska

Mer om Hetty:
Wikipedia, Hetty i Google.
Hetty kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Hetty blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Hetty och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Persiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Hetty klicka här.

Hitta namn som slutar på Hetty

Namn slutar med etty tty ty y

Namntestet

Hej, Hetty! Hur är det?
Hetty ska vi leka?
Hetty kom hit!
Men Hetty sluta dumma dig!
Maten är klar Hetty!
Stäng av TV:n Hetty!
Vad har du för telefonnummer Hetty?
Vad jobbar du med Hetty?
Älskar du mig Hetty?


På engelska

Hallo, Hetty! How are you?
Hetty do you want to play?
Stop making a fool of yourself Hetty!
Food is ready Hetty!
Hetty come here!
Whats you´re phonenumber Hetty?
What do you work with Hetty?
Do you love me Hetty?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Persiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn