Boguslaw

Boguslaw har sitt ursprung från Polska namn.

Boguslaw betyder:
Gods glory.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Polska

Mer om Boguslaw:
Wikipedia, Boguslaw i Google.
Boguslaw kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Boguslaw blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Boguslaw och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Polska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Boguslaw klicka här.

Hitta namn som slutar på Boguslaw

Namn slutar med oguslaw guslaw uslaw slaw law aw w

Namntestet

Hej, Boguslaw! Hur är det?
Boguslaw ska vi leka?
Boguslaw kom hit!
Men Boguslaw sluta dumma dig!
Maten är klar Boguslaw!
Stäng av TV:n Boguslaw!
Vad har du för telefonnummer Boguslaw?
Vad jobbar du med Boguslaw?
Älskar du mig Boguslaw?


På engelska

Hallo, Boguslaw! How are you?
Boguslaw do you want to play?
Stop making a fool of yourself Boguslaw!
Food is ready Boguslaw!
Boguslaw come here!
Whats you´re phonenumber Boguslaw?
What do you work with Boguslaw?
Do you love me Boguslaw?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Polska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn