Joao

Joao har sitt ursprung från Portugisiska namn.

Joao betyder:
Variant of the Hebreiska John 'Jehovah has been gracious; has shown favor.'.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Portugisiska

Mer om Joao:
Wikipedia, Joao i Google.
Joao kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Joao blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Joao och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Portugisiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Joao klicka här.

Hitta namn som slutar på Joao

Namn slutar med oao ao o

Namntestet

Hej, Joao! Hur är det?
Joao ska vi leka?
Joao kom hit!
Men Joao sluta dumma dig!
Maten är klar Joao!
Stäng av TV:n Joao!
Vad har du för telefonnummer Joao?
Vad jobbar du med Joao?
Älskar du mig Joao?


På engelska

Hallo, Joao! How are you?
Joao do you want to play?
Stop making a fool of yourself Joao!
Food is ready Joao!
Joao come here!
Whats you´re phonenumber Joao?
What do you work with Joao?
Do you love me Joao?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Portugisiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn