Jorge

Jorge har sitt ursprung från Portugisiska namn.

Jorge betyder:
Variant of George.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Portugisiska

Mer om Jorge:
Wikipedia, Jorge i Google.
Jorge kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jorge blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jorge och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Portugisiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jorge klicka här.

Hitta namn som slutar på Jorge

Namn slutar med orge rge ge e

Namntestet

Hej, Jorge! Hur är det?
Jorge ska vi leka?
Jorge kom hit!
Men Jorge sluta dumma dig!
Maten är klar Jorge!
Stäng av TV:n Jorge!
Vad har du för telefonnummer Jorge?
Vad jobbar du med Jorge?
Älskar du mig Jorge?


På engelska

Hallo, Jorge! How are you?
Jorge do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jorge!
Food is ready Jorge!
Jorge come here!
Whats you´re phonenumber Jorge?
What do you work with Jorge?
Do you love me Jorge?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Portugisiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn