Luciano

Luciano har sitt ursprung från Italienska namn.

Luciano betyder:
Form of Luke. Light; illumination.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Luciano:
Wikipedia, Luciano i Google.
Luciano kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Luciano blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Luciano och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Luciano klicka här.

Hitta namn som slutar på Luciano

Namn slutar med uciano ciano iano ano no o

Namntestet

Hej, Luciano! Hur är det?
Luciano ska vi leka?
Luciano kom hit!
Men Luciano sluta dumma dig!
Maten är klar Luciano!
Stäng av TV:n Luciano!
Vad har du för telefonnummer Luciano?
Vad jobbar du med Luciano?
Älskar du mig Luciano?


På engelska

Hallo, Luciano! How are you?
Luciano do you want to play?
Stop making a fool of yourself Luciano!
Food is ready Luciano!
Luciano come here!
Whats you´re phonenumber Luciano?
What do you work with Luciano?
Do you love me Luciano?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn