Marcos

Marcos har sitt ursprung från Portugisiska namn.

Marcos betyder:
Of Mars. The Roman fertility god Mars for whom March was named.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Portugisiska

Mer om Marcos:
Wikipedia, Marcos i Google.
Marcos kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Marcos blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Marcos och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Portugisiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Marcos klicka här.

Hitta namn som slutar på Marcos

Namn slutar med arcos rcos cos os s

Namntestet

Hej, Marcos! Hur är det?
Marcos ska vi leka?
Marcos kom hit!
Men Marcos sluta dumma dig!
Maten är klar Marcos!
Stäng av TV:n Marcos!
Vad har du för telefonnummer Marcos?
Vad jobbar du med Marcos?
Älskar du mig Marcos?


På engelska

Hallo, Marcos! How are you?
Marcos do you want to play?
Stop making a fool of yourself Marcos!
Food is ready Marcos!
Marcos come here!
Whats you´re phonenumber Marcos?
What do you work with Marcos?
Do you love me Marcos?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Portugisiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn