Patricio

Patricio har sitt ursprung från Latinska namn.

Patricio betyder:
Regal.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Patricio:
Wikipedia, Patricio i Google.
Patricio kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Patricio blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Patricio och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Patricio klicka här.

Hitta namn som slutar på Patricio

Namn slutar med atricio tricio ricio icio cio io o

Namntestet

Hej, Patricio! Hur är det?
Patricio ska vi leka?
Patricio kom hit!
Men Patricio sluta dumma dig!
Maten är klar Patricio!
Stäng av TV:n Patricio!
Vad har du för telefonnummer Patricio?
Vad jobbar du med Patricio?
Älskar du mig Patricio?


På engelska

Hallo, Patricio! How are you?
Patricio do you want to play?
Stop making a fool of yourself Patricio!
Food is ready Patricio!
Patricio come here!
Whats you´re phonenumber Patricio?
What do you work with Patricio?
Do you love me Patricio?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn