Roque

Roque har sitt ursprung från Portugisiska namn.

Roque betyder:
Rock.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Portugisiska

Mer om Roque:
Wikipedia, Roque i Google.
Roque kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Roque blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Roque och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Portugisiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Roque klicka här.

Hitta namn som slutar på Roque

Namn slutar med oque que ue e

Namntestet

Hej, Roque! Hur är det?
Roque ska vi leka?
Roque kom hit!
Men Roque sluta dumma dig!
Maten är klar Roque!
Stäng av TV:n Roque!
Vad har du för telefonnummer Roque?
Vad jobbar du med Roque?
Älskar du mig Roque?


På engelska

Hallo, Roque! How are you?
Roque do you want to play?
Stop making a fool of yourself Roque!
Food is ready Roque!
Roque come here!
Whats you´re phonenumber Roque?
What do you work with Roque?
Do you love me Roque?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Portugisiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn