Balder

Balder har sitt ursprung från Engelska namn.

Balder betyder:
Brave warrior; bold army.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Balder:
Wikipedia, Balder i Google.
Balder kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Balder blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Balder och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Balder klicka här.

Hitta namn som slutar på Balder

Namn slutar med alder lder der er r

Namntestet

Hej, Balder! Hur är det?
Balder ska vi leka?
Balder kom hit!
Men Balder sluta dumma dig!
Maten är klar Balder!
Stäng av TV:n Balder!
Vad har du för telefonnummer Balder?
Vad jobbar du med Balder?
Älskar du mig Balder?


På engelska

Hallo, Balder! How are you?
Balder do you want to play?
Stop making a fool of yourself Balder!
Food is ready Balder!
Balder come here!
Whats you´re phonenumber Balder?
What do you work with Balder?
Do you love me Balder?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn