Baudier

Baudier har sitt ursprung från Engelska namn.

Baudier betyder:
Variant of Balder: Brave warrior; bold army.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Baudier:
Wikipedia, Baudier i Google.
Baudier kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Baudier blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Baudier och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Baudier klicka här.

Hitta namn som slutar på Baudier

Namn slutar med audier udier dier ier er r

Namntestet

Hej, Baudier! Hur är det?
Baudier ska vi leka?
Baudier kom hit!
Men Baudier sluta dumma dig!
Maten är klar Baudier!
Stäng av TV:n Baudier!
Vad har du för telefonnummer Baudier?
Vad jobbar du med Baudier?
Älskar du mig Baudier?


På engelska

Hallo, Baudier! How are you?
Baudier do you want to play?
Stop making a fool of yourself Baudier!
Food is ready Baudier!
Baudier come here!
Whats you´re phonenumber Baudier?
What do you work with Baudier?
Do you love me Baudier?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn