Anwil

Anwil har sitt ursprung från Walesiska namn.

Anwil betyder:
Beloved.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Walesiska

Mer om Anwil:
Wikipedia, Anwil i Google.
Anwil kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anwil blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anwil och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Walesiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anwil klicka här.

Hitta namn som slutar på Anwil

Namn slutar med nwil wil il l

Namntestet

Hej, Anwil! Hur är det?
Anwil ska vi leka?
Anwil kom hit!
Men Anwil sluta dumma dig!
Maten är klar Anwil!
Stäng av TV:n Anwil!
Vad har du för telefonnummer Anwil?
Vad jobbar du med Anwil?
Älskar du mig Anwil?


På engelska

Hallo, Anwil! How are you?
Anwil do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anwil!
Food is ready Anwil!
Anwil come here!
Whats you´re phonenumber Anwil?
What do you work with Anwil?
Do you love me Anwil?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Walesiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn